anydress logo zwart
Menu
blog - ken jij die nieuwe netflix serie al

Ken jij die nieuwe netflix serie al?

Nog een paar uurtjes en het is weekend. Persoonlijk vind ik het af en toe fijn om in het weekend lekker op mijn gemak op de bank te gaan zitten, glaasje wijn erbij en even bijkomen van de week met een leuke Netflix serie. Voor mij is dat ontspanning, mezelf even laten meevoeren in een andere wereld.

Buiten Netflixen lees ik ook graag boeken. Niet alleen voor de ontspanning, maar ook om kennis op te doen. Alleen merk ik dat er regelmatig momenten zijn dat ik mij niet op dat boek kan concentreren, ondanks dat de informatie uit het boek me juist heel erg interesseert.

Nu zijn er natuurlijk verschillende manieren om kennis op te doen! Veel boeken met kennis zijn inmiddels omgezet in online leeromgevingen. En wat blijkt, ik vind dit heerlijk. In plaats van Netflix of het boek, pak ik er een online training bij en bekijk ik op mijn gemak de video’s en lees de bijbehorende teksten.

Dat wil niet zeggen dat alles wat er voorbij komt gelijk wordt uitgevoerd of toegepast, maar het wordt wel opgeslagen in de interne bibliotheek in mijn hoofd. Loop ik later tegen één van de punten die in de training behandeld werd aan, dan kan ik gemakkelijk de opgedane informatie terugvinden in mijn hoofd.

Sinds een half jaar is er een nieuwe serie op Netflix die mij extra aanspreekt vanwege mijn voorliefde van jurken, namelijk ‘Leslokaal Jurk in 1 dag’.

Ik hoor je nu denken, hahaha, grapjas. 😂🤣 Misschien wel ja, maar in drukke tijden verwachten we van onszelf dat als we een digitale training hebben aangeschaft er ook altijd actief mee aan de slag moeten gaan, anders hebben we er niets aan! Terwijl je het ook anders kunt benaderen.

Bekijk het leslokaal als een Netflix serie. Dan komt er weliswaar niet direct een jurk uit, maar je steekt er absoluut wat van op. Dingen die je ziet of leert worden onbewust opgeslagen in je brein en komen vanzelf bovendrijven op een moment dat je wel tijd hebt om met je naaimachine aan de gang te gaan.

Wat zeg je ervan? Ga jij het ook eens uitproberen? Dan beloof ik dat ik regelmatig nieuwe afleveringen aan de serie zal toevoegen. Want zeg nou zelf, ook niet elk boek wat je aanschaft werk je bladzijde voor bladzijde uit.


Fijn weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.