anydress logo zwart
Menu

Heb jij hem gemist?

Heb jij hem gemist?

De aftrap van de superleuke nieuw ontwikkelde workshop van afgelopen zaterdag?

Na een drukke week van ontwikkelen van het lesmateriaal en veel testen van het ontwikkelde materiaal door mijn vrijwilligster en stagiaire, was het afgelopen zaterdag dan zover en gaf ik voor het eerst de workshop “Kokerrok en top, zakelijk en/of sportief”.

Toch ook nog spannend voor mij, want het is toch altijd afwachten of het loopt zoals je hebt bedacht. Moet ik nog bijsturen of kloppen er dingen nog niet. Zijn er verbeterpunten of hebben we meer tijd nodig.

Al met al ben ik zeer tevreden over het resultaat van de workshop. Er waren in elk geval 3 bijzonder blije dames aan het einde van de dag en de benodigde veranderingen vallen mee. Zo bleek dat de ingeschatte tijd niet voldoende was, zelfs niet nadat ik had besloten het tekenen en verwerken van de top te vereenvoudigen. Maar dat mag de pret absoluut niet drukken.

Naaipatronen van de workshop

Er zijn natuurlijk lego redenen waarom je er afgelopen zaterdag niet bij kon zijn. Misschien kwam de dag je niet uit of was je niet op de hoogte van de workshop. Daarom nodig ik je graag uit de website in de gaten te houden of je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief zodat automatisch op de hoogte blijft en je volgend jaar wel aan de workshop deel kunt nemen.

Wil je niet wachten tot volgend jaar? Geen nood, want de patronen zijn per heden ook beschikbaar in de webshop van Any Shape. Via deze links kun je de kokerrok of top bestellen. Dan heb je alleen nog maar wat materiaal en een beetje tijd nodig.

Veel naaiplezier.

 

Lfs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.