Menu

Het nieuwe les seizoen staat voor de deur en de puzzelstukjes liggen op hun plek.

Het nieuwe les seizoen staat voor de deur en de puzzelstukjes liggen op hun plek.

Zomerse naailessen, patroontekenen voor beginners en gevorderden, een workshop om een jurk in één dag te maken en de populaire Sewing Saturday: dit zijn enkele mogelijkheden voor het nieuwe seizoen bij deze Any Dress. Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame hobby om deze zomermaanden door te brengen? Dan is dit jouw kans om je naaivaardigheden te ontwikkelen in een gezellige omgeving!

Plan nu jouw lesplek

Na een welverdiende meivakantie is het tijd om vooruit te kijken naar de zomermaanden. Voor sommigen betekent dit de zomervakantie, dit is de perfecte gelegenheid om meer tijd te besteden aan je hobby’s, zoals naaien. Any Dress biedt daarom zomernaailessen aan, zodat je jouw vaardigheden kunt blijven verbeteren. Het beste is dat je je per les kunt inschrijven, dus als je drie weken op vakantie gaat, kun je de andere vier lessen nog steeds volgen. Wees er snel bij en reserveer jouw plek!

Patroontekenen leerjaar 1

Als je altijd al hebt geworsteld met maten in de winkel, kan het zijn dat je een hekel hebt aan winkelen. Daarom ben je waarschijnlijk begonnen met het zelf maken van kleding. Het kan echter frustrerend zijn als de patronen uit tijdschriften niet goed passen. Het goede nieuws is dat de Any Dress patroontekenlessen aanbiedt om jouw vaardigheden te verbeteren. Leerjaar 1 start in september en is bedoeld voor beginners. We hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij en reserveer jouw plek!

Patroontekenen leerjaar 2

Als je al ervaring hebt met patroontekenen en je jouw kennis wilt verdiepen, dan is leerjaar 2 iets voor jou. Na twee jaar van testen, verbeteren en bijschaven is deze opleiding nu klaar om LIVE te gaan. Leerjaar 2 bouwt voort op de kennis uit leerjaar 1 en is bedoeld voor gevorderden. Je kunt alleen deelnemen als je hebt deelgenomen aan leerjaar 1 of als je aantoonbaar patroontekenervaring hebt met de onderdelen van leerjaar 1.

Workshop Jurk in 1 dag

De workshop Jurk in 1 dag is de meest succesvolle workshop van de Any Dress en is daarom opnieuw ingepland voor het komende seizoen. In slechts één dag maak je een op jouw maten en wensen gemaakte jurk. Je krijgt het patroon mee naar huis, zodat je er daarna nog meer kunt maken. Aarzel niet en meld je aan voor deze leuke workshop!

Sewing Saturday

Ben je een fanatieke naaister of wil je graag je creatieve kant ontdekken? Dan is Sewing Saturday de perfecte dag voor jou! Vorig seizoen was het een grote verrassing en een enorm succes. Vele dames genoten van een hele zaterdag vol naaien en gezelligheid met gelijkgestemden. Het was een geweldige kans om losse eindjes weg te werken, onafgemaakte projecten af te maken of simpelweg lekker te naaien.

Vanwege het succes van afgelopen seizoen is Sewing Saturday komend seizoen maar liefst drie keer ingepland. Maar wacht niet te lang met inschrijven, want vorig seizoen waren de plaatsen snel volgeboekt.

Wat kun je verwachten op Sewing Saturday? Een dag vol creativiteit, inspiratie en gezelligheid! Tijdens deze dag kun je aan de slag met je eigen project, terwijl je omringd bent door andere enthousiaste naaisters. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe technieken te leren en ideeën uit te wisselen met andere creatievelingen.

Maar Sewing Saturday is meer dan alleen naaien. Het is ook een dag vol kletsen en lachen met gelijkgestemden. Je kunt nieuwe vrienden maken en ervaringen delen met andere naaisters. Het is een geweldige manier om nieuwe inspiratie op te doen en je creativiteit te laten stromen.

En het beste nieuws? Je hoeft geen professional te zijn om deel te nemen aan Sewing Saturday. Iedereen is welkom, ongeacht je niveau of ervaring. Of je nu net begonnen bent met naaien of al jaren ervaring hebt, Sewing Saturday is de perfecte gelegenheid om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te leren.

Dus waar wacht je nog op? Neem een kijkje en schrijf je in voor Sewing Saturday. Het is de perfecte manier om een volledige dag te wijden aan je passie voor naaien en om nieuwe mensen te ontmoeten die deze passie delen. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Heb je vragen of opmerkingen over de workshops of naailessen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik helpen je graag verder en hopen je te zien in het nieuwe seizoen!

Liefs Linda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.