anydress logo zwart
Menu

Workshop jurk, mijn beleving.

Het leek mij leuk om jullie eens te vertellen hoe ik de workshop ‘Maak je eigen jurk in 1 dag’ zelf beleef.

Na een kop koffie laten de dames zich door mij een beetje ongemakkelijk opmeten. Gelukkig zijn het slechts een aantal getallen, want bij een op maat gemaakte jurk zie je daar niets van.

Ik teken op het whiteboard het patroon uit en de dames tekenen met mij mee. Tijdens het tekenen ontwerpen ze ook hun eigen jurk, door te kiezen uit 3 soorten halzen, 3 soorten mouwen en 3 soorten rokdelen. Al snel komen de ohhh’s en aahhh’s. Altijd heel grappig om mee te maken.

Enthousiast gaan de dames aan de slag. Beginnend met het kiezen van een leuke stof. We houden de stoffen voor en bekijken in de spiegel wat elke stof, kleur of print voor de dame doet. Zo wordt er een weloverwogen keuze gemaakt 😉

We knippen, spelden, en naaien. Al snel zijn de dames enthousiast en trots. Na de eerste pas zijn er al brede glimlachen op de gezichten te zien. Met als resultaat aan het einde van de middag trotse dames, verbaasde dames, blije dames, oh ja en natuurlijk een hele leuke jurk!!!

Uiteindelijk gaan de dames met een stralende glimlach de deur uit. Zaterdag mag ik het weer gaan beleven. De blijdschap van de dames zorgt ervoor dat ik ook blij ben en trots. Trots op het behaalde resultaat van zowel mijzelf als de dames.

Wil jij ook zo’n leuke dag beleven en zelf een jurk maken? Dat kan! Volg de workshop ‘Maak je eigen jurk in 1 dag’ en reserveer je plek.

 

Lfs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.