anydress logo zwart
Menu
Blog oefening baart kunst

Oefening baart kunst.

Waarom lukt het mij nu niet, terwijl jij het zo ff doet. Een veelgehoorde uitspraak tijdens de naailessen. Steevast is mijn antwoord, meters maken, oefenen en bijleren.

Zelf ben ik ook niet overal goed in. En leer ik zelf ook nog steeds bij. Zo stond 2016 heel erg in het teken van leren. Zo schafte ik een nieuw computerprogramma aan om digitale patronen te tekenen, 2 cursusdagen en wat oefenen verder ben ik er nog lang niet, maar zit de basis erin.

Ook deed ik een workshop Winstgevende plannen. Mijn bedrijf loopt goed, maar een volwaardig salaris heb ik nog niet. Ik leerde grip op cijfers te krijgen en een plan te maken. Om dit plan goed uit te kunnen voeren, moest ik leren schrijven. Ik volgde dus een schrijftraining bij Het Schrijflab. Ook dit gaat inmiddels beter, maar moet ik ook nog veel oefenen.

Sociale media schreeuwt tegenwoordig om filmpjes, dus bij de Videovakvrouw leerde ik hoe een filmpje te maken. Op 18 november verscheen mijn eerste filmpje online. Zeker niet perfect, nog veel oefenen dus.

Dus wil je bijleren of meters maken, neem dan eens een kijkje op mijn website voor de mogelijkheden of stuur me een berichtje zodat we samen kunnen kijken wat voor jou de beste methode is om bij te leren.

Wil jij in het vervolg geen blog missen?? Schrijf je dan direct in.

Wil jij in het vervolg geen blog missen?? Stuur me dan je email adres op info@anydress.nl en zodra er een nieuw blog uit is, stuur ik je hem toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.