anydress logo zwart
Menu
Blog Sugarcoated

Wil jij ook wel 1 dagje een 50’s vintage girl zijn? Kijk en lees dan snel verder!

In de afgelopen zomermaanden juli en augustus ontwikkelde ik een nieuwe workshop voor Any Dress. En dat is de workshop ‘Maak je eigen 50’s dress in 1 dag’.
Een nieuwe workshop komt niet vanzelf onder de aandacht, dus bedacht ik dat het leuk zou zijn een passende manier te zoeken om mijn reclame materiaal te maken.
Enkele jaren geleden maakte ik kennis met het bedrijf Sugarcoated Pictures. Bij dit bedrijf kun je door de juiste kleding, accessoires en make-up jezelf laten transformeren tot een heuse 40’s of 50’s girl. Waarna je voor de camera stapt om het geheel op een leuke wijze vast te leggen.
Al een tijdje stond een dergelijke fotoshoot op mijn verlanglijstje en dit was dus de perfecte aangelegenheid, want nu kon ik ook nog in mijn zelfgemaakte fifties jurk! Benieuwd naar het eind resultaat, bekijk dan hieronder het fotoverslag.

 

In de sfeervolle metamorfose ruimte, wordt je al gelijk geïnspireerd door de aankleding.

 

Alle haren gaan flink in de krul, tijdens het afkoelen van de krullen, wordt je voorzien van een laagje (ahum) make-up. Vanwege het fotograferen wordt er meer en professionelere make-up gebruikt.

 

 Mooi porseleinen poppetje.

 

Met een vleugje rood 😉

 

 En dan gaan de haren los, de bloemen op zijn plek en 50’s jurk aan.

 

 Kleine wijziging qua bloemen in verband met de wijziging van de schoenen.

 

 

En dan sta je ineens voor de camera. Een glaasje prosecco voor de ontspanning en gezellige 50’s muziek op de achtergrond. Dan ga je vanzelf swingen.
Het uiteindelijke resultaat van de fotoshoot laat nog even op zich wachten, maar door middel van deze back stage beelden hebben jullie wel een stukje van deze dag kunnen meebeleven.Ben je benieuwd naar het uiteindelijke resultaat? Volg me dan via FB, Instagram of de ‘Blijf op de hoogte’ berichten.

 

 

 

Wil jij nu ook zo’n super gave 50’s jurk voor jezelf? En natuurlijk op je eigen maten? Schrijf je dan in voor de workshop en jij kunt binnenkort zelf ook als 50’s girl voor de dag komen. Schikt de genoemde data je niet, maar wil je wel op de hoogte blijven van de nieuwe data, schrijf je dan in voor de ‘Blijf op de hoogte’ berichten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.