anydress logo zwart
Menu
blog - Stad en land afreizen voor je hobby Cari

Stad en land afreizen voor je hobby.

Stad en land afreizen voor je hobby

Dat is wat Cari doet. Ze begon met de naailessen van Linda toen ze nog in Nieuw-Vennep woonde en tegenwoordig doet ze dit vanuit Breda. Maar het was en is het meer dan waard. Linda heeft ervoor gezorgd dat ze haar hobby weer heeft kunnen oppakken én het belangrijkste: het is nog steeds haar hobby, maar nu met nog meer naaitechnieken tot haar beschikking. Lees hier het verhaal van Cari.

Ik kreeg van mijn schoonmoeder een naaimachine. Daar kon ik nog niet zoveel mee, dus ik wilde gelijk naailessen volgen. Die lessen heb ik heel lang gevolgd en ik heb ook veel kleding gemaakt voor mijn kinderen. Totdat de lessen stopten. De hobby verwaterde en het naaiwerk bleef liggen.

Terug naar het naaien dankzij Linda

Jaren later wilde ik mijn hobby weer oppakken. Ik volgde een workshop voor het maken van een Chanel jasje. Linda heeft deze workshop ook gevolgd en via via ben ik haar gaan volgen op Instagram. Haar profiel sprak me aan, waardoor ik haar website ben gaan bekijken.

Ik wist dat het volgen van naailessen er weer voor ging zorgen dat ik mijn hobby zou gaan oppakken en Linda gaf mij goed gevoel, waardoor ik contact met haar opnam. En zo ben ik weer begonnen met naaien. Ik volg bij haar de tweeweekse naailessen.

De kracht van 2-wekelijkse lessen

Het is heel fijn dat er elke twee weken lessen zijn. Dat is niet te vaak, maar zorgt er wel voor dat ik bezig ben met iets waar ik blij van word en bezig ben met mijn hobby. Zo pak ik projecten op en maak ik dingen voor mezelf.

Naailes als ontspanning

De insteek van Linda is heel fijn, omdat ze ook de nadruk legt op het feit dat het een hobby is. Het is bedoeld om tot rust te komen. Je hoeft niks, je moet niks. Het mag. “Zie het als een uitje voor jezelf.” De druk die ik mezelf opleg, neemt zij weer weg. Hierdoor is en blijft het mijn hobby. En zo blijf ik er energie door krijgen.

Nieuwe technieken en handige tips

Ik kwam er ook achter dat ik nog veel te leren had, ondanks dat ik al veel wist. En de tips en tricks die Linda allemaal heeft, maakt het naaien veel praktischer. Ik heb de technische kant in mijn begin jaren geleerd. En deze kennis heeft Linda allemaal ook. Maar zij heeft het zich allemaal eigen gemaakt en heeft hier een praktische draai aangegeven.

Zo leerde ik van Linda een nieuwe techniek om te spelden. Waardoor de stof beter blijft liggen en je niet de spelden eruit hoeft te halen terwijl je aan het naaien bent. Zo handig! Het is simpel wat je leert, maar het verschil is groot. Al deze tips heeft ze gebundeld in een boekje genaamd de Naaiwijzer. Deze ligt uitgeprint in mijn naaidoos.

Linda is een heerlijk mens en er wordt veel gelachen. Ik heb altijd het gevoel dat ik mezelf kan zijn. Wat voor mij bovenaan staat is de gezelligheid tijdens de lessen en ik ben altijd blij als ik naar de les ben geweest.

Online lessen om elke afstand te overbruggen

Nu snap ik dat de afstanden die Cari reist, niet voor iedereen zijn weggelegd. En dat jij misschien wel te ver weg woont om bij mij op les te komen. Daarom heb 2 jaar geleden besloten ook een online leeromgeving te maken.

Voordelen van online lessen

Nu denk je wellicht gelijk, ja maar online is niks voor mij. Laat me even uitpraten.

In mijn online leeromgeving help ik jou net zoals ik dat live doe. Ik sta niet letterlijk naast je, maar heb mijn trainingen wel zo gemaakt dat ik alles stap voor stap aan je uitleg. Zoals ik dat live ook doe, alleen nu kun je mij op pauze zetten of mij nog 10 keer bekijken 😜.

Hulp bij online leren

Maar dat is nog niet alles, want je kunt net als in de les gewoon vragen stellen. En wel op 2 verschillende manieren.

  1. Live online tijdens de maandelijkse Q&A’s
  2. In de bijbehorende besloten Facebookgroep die ik dagelijks bekijk.

En als je er echt helemaal niet uitkomt dan is er zelfs nog een s.o.s. button.

Durf jij de stap naar online leren te nemen?

Heb ik je kunnen overtuigen dat ik je online net zo goed kan helpen als offline? Neem dan eens een kijkje in mijn trainingsomgeving. Heb echter nog vragen, schroom dan niet om deze te stellen! Via mail, telefoon of DM.

Liefs Linda

P.S. Wil jij ook al die tips die in de Naaiwijzer staan. Gebruik dan de kortingscode Naaiwijzer 10 en je betaald slechts 9,- ipv 19,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.