anydress logo zwart
Menu

Mijn hobby is mijn werk en mijn werk mijn hobby :)

De laatste weken van het vorige jaar waren bijzonder druk en hectisch. Net als mijn collega naaisters lagen er nog vele onafgemaakte stukken op de plank, echter met dat verschil dat er bij mij mensen op wachten.

Dus spoedde ik mij door het afmaken van de kanten Rosa jurk van La Maison Victor voor mijn mams, samen met een lange broek.

Ronde ik de herontdekking van een vest in Missioni stof af met het Mona vest van La Maison Victor als resultaat.

En verstelde ik nog snel diverse rokken, broeken en blouses. Gelukkig, precies alles op tijd klaar.

Nu heeft het feit dat je werk je hobby is en je hobby je werk voordelen, maar ook wel wat nadelen. Zo gaat iedereen er namelijk van uit dat je alles wat je draagt zelf maakt. Helaas…… was dat maar waar!!

Door het succes van 2015 kwam ik nauwelijks achter de naaimachine voor mezelf, en zo besloot ik dus met de kerstvakantie een machine mee naar huis te nemen.

Wat een heerlijkheid was dat. Net als vele collega’s (zo begreep ik uit diverse Facebook groepen) zat ik tijdens de feestdagen heerlijk achter de machine om mooie dingen voor mezelf te maken.

 

Dit lingerie setje heb ik weten af te ronden en met dit vest uit de Burda ben ik een eind op weg. Hiervan volgt de foto dus later.

Conclusie: die ene machine blijft thuis. Je kruipt er toch weer sneller achter in een verloren uurtje als hij in de buurt staat. Heb jij ook nog wat gemaakt in de kerstvakantie of tijdens de feestdagen?? Ik zou het leuk vinden te lezen wat en het eindresultaat in een reactie.

2 reacties

  1. Mooie jurk heb je voor je moeder gemaakt.
    Dat lingeriesetje is een snoepje.
    Ik heb een paar projecten klaar liggen. Een groene jurk ligt nog te wachten, een jas….en ik ben ook bezig met een doorstart met mijn atelier. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.