anydress logo zwart
Menu
blog - Doelen 2024

Jouw naai-doelen voor 2024: Ontdek de nieuwe look van Any Dress en leer jouw perfecte rok patroon tekenen in slechts 30 minuten!

Doelen voor 2024 bij Any Dress – een frisse start voor creativiteit

Het is midden januari en ik ben druk bezig met mijn doelen voor 2024. Laat me je meenemen in mijn plannen voor dit jaar, inclusief een nieuwe look voor Any Dress en de kans om jouw perfecte rokpatroon te leren tekenen in slechts 30 minuten!

Terugblik op 2023 – Tijd voor verandering

De laatste maand van 2023 – een pufje minder

Eerlijk gezegd was de laatste maand van 2023 behoorlijk pittig voor me. Na 51 werkweken voelde ik me uitgeput. Daarom is doel nummer één voor 2024 meer rust. Er staan al 5 vakanties in onze agenda, dik gedrukt, als herinnering dat ontspanning belangrijk is, of we nu weggaan of niet.

Frisse wind – een nieuwe huisstijl voor Any Dress

Een nieuwe huisstijl voor Any Dress

Maar er staat nog meer te gebeuren! Any Dress krijgt een frisse nieuwe uitstraling. Het oude jasje voelde niet meer lekker aan, dus heb ik vorige week een nieuwe huisstijl laten ontwerpen. Je zult het langzaamaan zien verschijnen, inclusief op de nieuwe website en de online leeromgeving. Want in 2024 gaan we nog meer aandacht besteden aan de online lessen.

De toekomst van Any Dress – Focus op online leren

Meer aandacht voor online leren

Waarom? Omdat het mijn droom is om nog meer naaisters zoals jij te helpen. Daarom komt de mini-training ‘Patroontekenen zonder gedoe’ weer terug. Maar let op, dit is de laatste keer dat ik er een live sessie bij geef. Dus grijp deze kans om mij het hemd van het lijf te vragen tijdens deze live sessie. De training blijft natuurlijk nog steeds beschikbaar, maar de live interactie komt te vervallen.

Jouw struggle – Patronen die falen

Herken je dit?

Herken je dit? Je hebt al verschillende pogingen gedaan om patronen te tekenen, maar elke keer eindigt het in een teleurstelling. Je wilt gewoon kleding die lekker zit en past bij jouw figuur, maar standaardpatronen lijken nooit goed te werken.

De oplossing – Teken jouw perfecte rok in 30 minuten

In slechts 30 minuten!

In de mini-training “Teken jouw rokpatroon op eigen maten, zonder gedoe” laat ik je zien hoe je in slechts 30 minuten een goed passend patroon kunt tekenen voor verschillende rokken. Misschien ben je geen rokken vrouw, maar het begint ergens. Begrijp de techniek, en je kunt ook tops, jurken, truien en vesten maken met dezelfde methode in mijn andere trainingen.

Toekomstplannen – Broeken in de maak

Ja, aan broeken wordt gewerkt!

En ja, ik hoor je denken aan broeken. Daar wordt aan gewerkt, beloofd! Het is een uitdaging, want niets is zo moeilijk als een goed passende broek maken! Maar zodra ik in mijn zelf ontwikkelde en bewezen methode heb uitgevogeld hoe je goed passende broeken tekent, ben jij de eerste die het hoort.

Jouw keuze – Tijd voor verandering!

Tijd voor verandering!

Dus wil jij het anders doen dit jaar? Waar wacht je dan op? Doe mee met de mini-training en teken jouw perfecte patroon. De keuze is aan jou. Blijf je aanklooien met standaardpatronen of leer je een methode waarmee je elke keer weer een perfect zittende rok kunt creëren. In slechts 30 minuten.

Speciale aanbieding – NU voor 27,-

Inclusief de laatste LIVE SESSIE

NU voor 27,-:

10-dagen terugkijk toegang, zodat je de training kunt pauzeren en bekijken wanneer het jou uitkomt.
Leer 4 verschillende soorten rokken tekenen.
Slechts één avond voor de training en één avond voor je rok.
Leer wanneer het jou uitkomt.
Inclusief de laatste LIVE SESSIE op 5 februari van 19.30-21.00.

Normaal 57,- en NU voor 27,-.

Doe je mee? Klik hier om je plek te bemachtigen en ontdek de wereld van perfect passende zelfgemaakte rokken!

Met creatieve groeten,

Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.