anydress logo zwart
Menu
Blog effect van één foto

Het effect van één enkele foto!

Een aantal jaar geleden liep ik tijdens een markt  Vivian van Sugar Coated Pictures tegen het lijf. Haar product ‘Ik maak van jou een foto in jaren 50 vintage stijl’. Supergaaf idee.

Omdat zo’n gaaf idee en kwalitatief mooie foto nogal een investering is, was ik de jaren daaropvolgend steeds op zoek naar een speciale gelegenheid om deze foto te laten maken. En in september 2016 was het dan zover!!! Ik liet een foto van mezelf maken in vintage 50’s stijl als promotiemateriaal. Nieuwsgierig hoe de fotoshoot verliep? Lees dan mijn blog ‘Wil jij ook wel 1 dagje een 50’s vintage girl zijn?’

Effect van de foto

Ik had een super leuke dag en er kwam een super leuke foto uit als resultaat. Wat ik toen nog niet had voorzien was het effect van de foto! Want wat gebeurde er met de foto?

  • In januari dit jaar besloot ik een nieuwe website te laten maken. Mijn webbouwer wilde graag een foto van mij voor de site. Dat werd dus die ene foto. Toen wist ik nog niet dat die ene foto zo nadrukkelijk aanwezig zou zijn op de nieuwe website. Maar wow, wat staat dat gaaf.
  • Naar aanleiding van de nieuwe website en mijn cursus die ik bij de ‘Marketingassistent’ volg, komt er binnenkort ook een reclame op mijn auto. Jawel, ook hier heeft die ene foto de hoofdrol.
  • Inmiddels beginnen mijn visitekaartjes op te raken. Hierin wil ik ook graag de vernieuwde huisstijl doorvoeren, dus die ene foto komt er zeker in terug.
  • En last but not least, werd ik onlangs gevraagd door de organisatie van de Swan Market (een markt creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Een lifestyle markt waar een erg divers creatief aanbod te vinden is) waar ik regelmatig sta, of zij van mij en mijn bedrijf een filmpje mochten komen maken. Je raad het al, die ene foto zorgde ervoor dat ik die dag nogmaals de 50’s dress aantrok en mijn haren in de krul zette.

En dit alles door één foto.

Liefs

 

Linda

Wil jij in het vervolg geen blog missen?? Schrijf je dan direct in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.