Menu
kokerrok

De kokerrok, een veelzijdig kledingstuk!

De kokerrok

Ken je dat gevoel? Dat de kokerrok je kan geven? Afhankelijk van wat je erop draagt voel je je sexy, zakelijk of casual. Oftewel een heerlijke rok waar je dus alle kanten mee op kunt.

Want buiten wat je erop draagt bepalen ook de schoenen die je eronder draagt nog het e.e.a. Hakken versterken de power, want wist je dat als men denkt aan een powervrouw, het beeld wat voor ogen komt van een zelfverzekerde vrouw in kokerrok op hakken is. Het tegenovergesteld geld voor gympen of sneakers, die geven een heerlijke sportieve uitstraling.

De kokerrok wordt ook wel pencil skirt genoemd. Ondanks dat de kokerrok en pencil skirt vaak als een gelijke worden gezien, zijn ze toch enigszins verschillend.

Beiden rokken sluiten op het lichaam aan vanaf de taille tot aan de knie. Alleen eindigt de pencil skirt  rond kniehoogte en de kokerrok eindigt op kuit of enkelhoogte. Door de langere lengte heeft de kokerrok vaak ook een split.

Door de veelzijdigheid van deze rok is het een gewilde klassieker die net als de little black dress niet in je garderobe mag ontbreken.

Ben jij na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden over de kokerrok, of ben je al een tijdje op zoek naar die perfecte en goed zittende kokerrok, dan is de workshop ‘Maak je eigen kokerrok en top’ misschien wel wat voor jou! Via deze link kun je op mijn website lezen wat deze gezellige workshop inhoud.

Lfs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.