Vrouwen en tassen?

Tas workshop

Vrouwen en tassen?

Over het algemeen een onafscheidelijke combinatie. Het liefst hebben we er minimaal eentje in elke vorm of kleur. Tot grote ergernis van onze echtgenoten weten we elke tas een functie te geven op het moment dat manlief vraagt of we al niet genoeg tassen hebben.

Het antwoord luidt dan ook steevast. Nee, ik heb niet genoeg tassen.

Uit onderzoek blijkt dat een vrouw gemiddeld 6 handtassen bezit. Dit klinkt eigenlijk nog als best weinig als je bedenkt dat de gemiddelde Italiaanse vrouw er 20 bezit. Wat ik overigens niet zo raar vindt klinken daar de Italiaanse vrouwen over het algemeen een stuk meer mode minnend zijn dan de Nederlandse vrouwen. Zij zullen er dus eerder voor zorgen een goed passende tas bij elke outfit te hebben.

Passende tas

Nu blijkt een goed passende tas bij je outfit vinden nog niets zo super gemakkelijk. Want kies maar eens uit de vele soorten tassen die er zijn. Van de backpack tot de messenger en van de clutch tot de totebag.

Ben jij nu wel een mode minnende Nederlandse vrouw? Dan heeft Any Dress een leuke tas voor jou ontwikkeld. De tas is verkrijgbaar op een patroon, zodat je hem zelf kunt maken, of je kunt een workshop komen volgen, waar je deze super leuke tas kunt komen maken. Je kunt daarbij zelf kiezen uit welke kleur je gebruikt, zodat je tas ook echt daadwerkelijk aansluit bij je outfit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

NU DOWLOADEN
Gratis de beste 12 naaitips in je mailbox
Na inschrijving ontvang je 1 x per twee weken het laatste nieuws van Anydress in je mailbox

Anydress.nl gebruikt geanonimiseerde analytische cookies, mogen we ook onze marketing cookies in je browser plaatsen om de website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan snel op 'Akkoord'