anydress logo zwart
Menu

Vrouwen en tassen?

Vrouwen en tassen?

Over het algemeen een onafscheidelijke combinatie. Het liefst hebben we er minimaal eentje in elke vorm of kleur. Tot grote ergernis van onze echtgenoten weten we elke tas een functie te geven op het moment dat manlief vraagt of we al niet genoeg tassen hebben.

Het antwoord luidt dan ook steevast. Nee, ik heb niet genoeg tassen.

Uit onderzoek blijkt dat een vrouw gemiddeld 6 handtassen bezit. Dit klinkt eigenlijk nog als best weinig als je bedenkt dat de gemiddelde Italiaanse vrouw er 20 bezit. Wat ik overigens niet zo raar vindt klinken daar de Italiaanse vrouwen over het algemeen een stuk meer mode minnend zijn dan de Nederlandse vrouwen. Zij zullen er dus eerder voor zorgen een goed passende tas bij elke outfit te hebben.

Passende tas

Nu blijkt een goed passende tas bij je outfit vinden nog niets zo super gemakkelijk. Want kies maar eens uit de vele soorten tassen die er zijn. Van de backpack tot de messenger en van de clutch tot de totebag.

Ben jij nu wel een mode minnende Nederlandse vrouw? Dan heeft Any Dress een leuke tas voor jou ontwikkeld. Een tas die je zelf kan maken door een workshop te komen volgen. Je mag daarbij zelf kiezen welke kleur je gebruikt, zodat je tas ook echt daadwerkelijk aansluit bij je outfit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.