anydress logo zwart
Menu
Blog Naaichick of computervrouw

Naaichick of computervrouw?

Bij tijd en wijle tref je mij het grootste deel van de week heftig tikkend of klikkend achter mij computer. En dat gaat mij niet altijd makkelijk af. Maar ik heb besloten dat als ik in de FLOW zit, daar dan maar dankbaar gebruik van te maken. De nieuwsbrieven, webteksten, blogs en gratis weggevers vloeien dan bijna vanzelf uit mijn pen. Wauw, that feels good! 🙂

Maar als mijn manlief mij achter mijn computer treft vraagt ie steevast, “jij verdiend je geld toch met de naaimachine”? Eh jaaa, ehm, nee dus….

Afgelopen Augustus volgde ik samen met Cassandra van Lijfgoed een retraite over Winstgevende plannen bij Femke van Healthy Finance. Hier leerde ik over ‘funnels’, je ‘prospects’ bereiken en geïnteresseerd maken en deze omtoveren tot klant. Want een winstgevend plan maken is niet zo moeilijk maar het bewerkstelligen is een tweede uitdaging.

Feit is dat je aan een bedrijf moet bouwen en dat vindt grotendeels achter de computer plaats. Als je bedrijf groeit, werk je steeds minder IN je eigen bedrijf, maar steeds meer AAN je bedrijf. Dus tegenwoordig ben ik geen naaichick meer, maar vooral een businessvrouw achter een computer, in een atelier vol leerlingen die achter de naaimachine zitten in een goedlopend bedrijf. Dus die computer……..is zo gek nog niet!

Liefs, Linda

Wil jij in het vervolg geen blog missen?? Stuur me dan je email adres op blog@anydress.nl en zodra er een nieuw blog uit is, stuur ik je hem toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.