anydress logo zwart
Menu
blog - ik heb er weer helemaal zin in

Ik heb er weer helemaal zin in!

Nieuw seizoen, nieuwe kansen, nieuwe energie!

Na een zomer met rustigere dagen en af en toe wat zon, hebben zijn mijn batterijen weer opgeladen. Vanaf zaterdag 26 augustus gaan we weer van start met naailessen, patroontekenlessen en workshops. Hoewel alle naailessen en patroontekenlessen al vol zitten, hoef je je geen zorgen te maken! Er zijn nog steeds mogelijkheden voor jou!

Een nieuw seizoen vol kansen

Het is weer zover! Het nieuwe seizoen staat voor de deur en we zijn er helemaal klaar voor. Ik schrijf we, want het nieuwe seizoen draai ik niet alleen. Velen van jullie kennen haar al, maar Amy (mijn oud stagiair) gaat mij dit seizoen helpen met het geven van naailessen.

Je zult ons beiden tegenkomen tijdens de naailessen, omdat we elkaar regelmatig zullen afwisselen. Ik heb het volste vertrouwen in Amy, want zeg nou zelf, als je slaagt met een 9 voor je maatwerkopdrachten dan komt het vast wel goed.

Beiden hebben we van de zomer wat rustigere momenten gehad met af en toe een zonnestraal. Dus hebben we weer hernieuwde om de naailessen en patroontekenlessen voort te zetten. Wij hebben er weer zin in. Jullie hopelijk ook.

Volle lessen, maar geen paniek!

Ik ben een gezegend mens. Het is super gaaf om te merken hoe geliefd de naai- en patroontekenlessen zijn. Op 1 plekje bij patroontekenen na zijn, alle data en tijdens al helemaal vol. Ook de eerste workshop ‘Jurk in 1 dag’ van September is al gevuld. Maar in Januari hebben we nog volop plek.

Super fijn dat er zoveel enthousiaste naaisters zijn die, net als jij, hun vaardigheden willen vergroten en kleding willen maken die perfect bij hun lichaam past. Maar wat als je geen lesplekje hebt weten te bemachtigen? Geen zorgen! Hoewel onze fysieke lessen vol zijn, heb ik voor jou ook nog een oplossing. De online lessen.

Online lessen

Ik begrijp dat voor velen het fijner is om de lessen fysiek te volgen, maar wil jullie toch graag een mogelijkheid bieden. Zodat je in elk geval niet hoeft stil te staan. En misschien alvast een start kunt maken met je leerproces terwijl je op de wachtlijst staat.

Daarvoor heb ik mijn online lessen ontwikkeld. Met slechts een paar klikken kun je je aanmelden voor mijn online lessen, waar je dezelfde kennis en kunde zult vinden als welke ik geef tijdens de fysieke lessen. En je doet het niet alleen, want ik sta aan je zijde. Via besloten Facebookgroepen en maandelijkse vraag en antwoordsessies ben ik er om je te helpen.

Het grootste voordeel je kunt leren op het moment dat het jouw het beste uitkomt.

In alle online lessen krijg je:

  • stap voor stap uitleg
  • uitgewerkte voorbeelden in tekening of
  • video’s of
  • tekst
  • aangevuld met downloads
  • de gelegenheid tot vragen stellen in een besloten Facebookgroep  en maandelijkse online vraag- en antwoordsessies.

Vind je het toch wat spannend? Probeer dan eerst de Freebies.

Jouw creatieve reis zonder wachten begint hier

Of je nu een beginner bent die haar eerste steken nog moet zetten of al een meer ervaren naaister bent er is voor ieder wat wils.

Wat in real life kan, kan ook online. Daar ben ik van overtuigd. Misschien is het even wennen, maar zowel tijdens de real life lessen als de online lessen ben ik er om je te helpen.

Ontdek hoe je kunt deelnemen aan de online lessen via deze link
https://training.anydress.nl/

Heb je vragen of wil je met me overleggen, laat het me gerust weten. Dan plannen we een telefonische afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.