anydress logo zwart
Menu
blog - hoe vind je een doosje tijd

Hoe vind je een doosje tijd?

De zomervakantie ligt voor de meeste mensen al weer een aantal weken achter ons. En inmiddels begeven we ons weer in de ratrace van het leven.

Onderstaande quote heb ik dan ook al weer een aantal keren voorbij horen komen:

Consequent tijd in te plannen om te naaien is mijn valkuil.

Helaas heb ik geen invloed op jullie dagelijkse gang van zaken, maar:

Gun jezelf een vast moment in de week door het in te plannen. Zodat je een soort van naailes voor jezelf inplant. Bijvoorbeeld op maandagavond 1-1.5 uur.

Of zelfs maar een half uur. Elk half uurtje is er ééntje.

Gun jezelf elke dag een ontspannen half uurtje voor of na het eten, voordat je weer in de volgende planning stapt

Gun jezelf elke ochtend voordat je naar het werk gaat een half uurtje. Misschien moet je wel je wekker wat eerder zetten, maar stel je toch eens voor dat je de dag zo heerlijk relaxed kan beginnen.

Gun jezelf een naaitijd op zondag. Terwijl de rest van het gezin nog op één oor ligt.

Gun jezelf s’avonds een half uurtje in plaats van het kijken naar dat ene programma, waar je eigenlijk niet zo veel aan vindt of zet het programma op de achtergrond aan.

Mogelijkheden genoeg. Je hebt namelijk echt geen uren achter elkaar nodig om met naaien aan de slag te gaan. Met korte momenten kom je ook een heel eind. En het gaat er denk ik niet eens om dat je niet echt tijd hebt, maar gun jij jezelf de tijd. Durf jij te kiezen voor (al is het maar een half uurtje per week) jezelf?

Heb jij nog andere opties laat het vooral weten, wie weet heb jij net die ene tip die voor een ander werkt. Ik wil jullie dan ook graag uitdagen dit samen met mij te proberen en mij te laten weten wat voor jou het beste werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.