anydress logo zwart
Menu
Blog geen ervaring

Ik heb helemaal geen ervaring, is dat een probleem?

Geen ervaring!

Met enige regelmaat ontvang ik mails die als volgt beginnen:

‘Ik heb interesse om te leren naaien, heb totaal geen ervaring, weet absoluut niet hoe een naaimachine werk en kan nog geen knoop aannaaien. Is dat een probleem?’

Meestal glimlach ik bij zulke mails en is mijn antwoord steevast, nee dat is absoluut geen probleem. Daar is een modevakschool ten slotte toch voor, want omdat jij bovengenoemde graag wilt leren, neem je juist met mij contact op. Dat de wil en interesse is er en dat is het belangrijkste. Daar kan ik prima mee aan de slag.

Naailessen en workshops

Afhankelijk van de wens van de mailschrijver bied ik vervolgens de 3 kennismakingslessen of een leuke workshop aan. Beiden zeer geschikt om kennis te maken met het naaien. 

Tijdens de drie kennismakingslessen, leer ik je stap voor stap hoe je naaimachine werkt, leer je een kussensloop te maken en een leuk opvouwbaar tasje. Kleine projecten met garantie van slagen om het zelfvertrouwen te stimuleren en waardoor ik kan zien naar welk soort begeleiding de cursist op zoek is.

Iets grotere projecten, maar ook een garantie van slagen zijn één van de workshops. Waar je altijd aan het einde van de dag een gegarandeerd resultaat hebt. En het leuke ervan is dat ondanks dezelfde vraag die gesteld wordt er totaal verschillende soorten cursisten uit voortkomen.

  • De één schiet als een speer uit de startblokken.
  • De ander begint heel onzeker, maar als ze eenmaal de smaak te pakken heeft komt het helemaal goed. De zogenoemde diesels 😉
  • En de volgende volgt een gestage stijgende lijn tot een bepaald niveau.

Welk soort cursist je bent maakt totaal niet uit. Je zit weliswaar in een groep, maar je ontvangt persoonlijke begeleiding. Ieder in zijn eigen tempo en ieder op zijn eigen niveau. Het leuke is wel, dat je juist daardoor leuke inspiratie kunt opdoen bij je medecursisten.

Heb jij dit blog nu gelezen en denk je ‘Ik heb interesse om te leren naaien, heb totaal geen ervaring, weet absoluut niet hoe een naaimachine werk en kan nog geen knoop aannaaien?’ , maar ik wel het wel graag leren. Check dan naar de nog beschikbare plekken voor naailessen of boek een workshop.

Liever eerst kennismaken met mij en het atelier, kom dat gezellig langs tijdens onze open dag op zaterdag 11 september. Maken we onder het genot van een kopje koffie of thee een babbeltje.

Maar vergeet vooral niet AL DOENDE LEERT MEN!

 

Lfs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.