anydress logo zwart
Menu
blog als je dreigt de hoop op te geven

Als je dreigt de hoop op te geven!

Soms duurt het minuten, uren, dagen, weken of maanden. Uiteindelijk zie je het niet meer. Je weet niet hoe je verder kan, hoe je het kan oplossen en je staat op het punt om op te geven!

Het gevoel bekruipt je dat het niet meer gaat gebeuren.

Klinkt wat dramatisch allemaal, maar soms heb je van die momenten. Van die momenten dat je weet wat er moet gebeuren, of hoe het moet gebeuren, maar het lukt je zelf niet. Of je weet dat er nog één schakeltje mist.

Je gaat speuren op internet en voor je het weet ben je uren verder.

En dan ineens, op de feed of een storie van iemand die je volgt zie je de oplossing voorbij komen. Je neemt contact op en dan gaat het snel. De oplossing is nabij, net voordat je besloot op te geven. Had ik dit maar eerder geweten.

Dit ervaarde ikzelf afgelopen januari. Waardoor ik terecht kwam bij Christel. Christel is marketingstrateeg en sinds januari timmeren we samen hard aan mijn bedrijf. Ze zet de spreekwoordelijke puntjes op de i, waarvan ik wist dat ze er waren, maar niet hoe ik ze moest zetten.

Ik was zeker niet van plan op te geven, maar vroeg me wel steeds vaker af ‘Hoe dan’? Voor het ‘Hoe dan?’ gedeelte ben ik gaan samenwerken met Christel.

Ben jij nu ook weleens op zoek naar de oplossing of iemand die je verteld welke touwtjes je aan elkaar moet knopen. Schrijf je dan in voor mijn speldenprikjes. Hier deel ik namelijk regelmatig tips, workshops, cursussen en eigen belevenissen. En geef ik je net dat ene touwtje aan wat jij aan jouw touwtje kunt knopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.