Wat wil jij van mij leren na de zomervakantie?

Blog, wat wil jij leren

Heerlijk hé, die vakantie? De mensen uit regio Midden, genieten er inmiddels alweer 1.5 week van. Meestal komt na een moment van rust en bezinning de vraag, en wat nu? Vandaar dat ik jou nu persoonlijk vraag ‘Wat wil jij van mij leren na de zomervakantie?’

Je eigen fashion outfit leren creëren

Want Any Dress is bij uitstek de plek waar je stap voor stap je eigen fashion outfits kunt creëren Any Dress brengt kennis over op anderen door het geven van naailessen in Vlaardingen, patroontekenlessen en diverse workshops.

Tijdens deze cursussen in het knusse en lichte atelier, dat van alle gemakken is voorzien, leer ik je stap voor stap en in je eigen tempo het vervaardigen van mooie en unieke kledingstukken. Maar we kunnen meer. Zo heb ik voor Any Dress een naaipatronenlijn ontwikkeld genaamd Any Shape Naaipatronen. Patronen die jouw vormen goed laten uitkomen, welke je sterke punten benadrukken en de mindere verdoezelen. Zo maak je zelf die super leuke jurk.

Wie of wat is Modevakschool Any Dress

Sommige blog- en nieuwsbrief-lezers kennen mij al, hebben mij al eens ontmoet of zitten op les. Maar er zullen ook genoeg lezers zijn die niet weten wie ik ben. Daarom vertel ik je graag de tot totstandkoming van Any Dress.

Ongeveer 10 jaar geleden vroeg een toenmalige vriendin aan mij ‘Wil jij me leren naaien, het lijkt me zo leuk’. Natuurlijk wil ik dat. Samen spraken we af dat ze 1 x per 2 weken bij mij thuis kwam zodat ik haar kon leren omgaan met de naaimachine. Wel gaf ze aan dat ik het niet voor niets hoefde te doen. Al snel wilde een vriendin van haar hetzelfde en had ik 2 dames die ik probeerde het vak bij te brengen. Dit was het begin van mijn modevakschool.

Na enige tijd kwam er via mond op mond reclame en marktplaatsadvertenties een tweede lesavond bij, want zo bleek, ik vond het toch wel erg leuk om te doen. Vol verbazing groeide het verder van 2 avonden om de andere week naar 2 avonden elke week. Zo kwam er een kleine verbouwing zodat er 3 dames tegelijk op les konden. Waarna we de garage verbouwde en er 4 tegelijk op les konden. Tot mijn nog grotere verbazing zaten 2 jaar geleden mijn lessen voordat het nieuwe les seizoen begon al vol. Dus verhuisde naar mijn huidige locatie in Vlaardingen.

Verbazing?? zullen de mensen die mij kennen denken, je hebt er hard genoeg voor gewerkt. En dat klopt, want stilzitten is niet mijn ding. En sinds ik 6 jaar geleden mijn baan heb opgezegd is de passie en drive des te groter. Wat niet wil zeggen dat ik in de tijd daarvoor niets heb gedaan natuurlijk ;).

Het Any Dress Team

Iedere dag probeer ik in mijn eigen Modevakschool/ Maatwerkatelier, mijn passie en enthousiasme op jullie over te brengen. Jullie kennis te laten maken met kleur- en stijl, jullie tot je recht te laten komen en te laten stralen via de naailessen, workshops en patroontekenlessen. Inmiddels ben ik niet meer de enige werkzaam in mijn atelier, maar krijg ik de hulp van een super team. Ik schreef al eens eerder over mijn team in de blog ‘Ondernemen doe je niet alleen’.

Naaikriebels

En, heb je na het lezen van dit alles al Naaikriebels? Dan nodig ik je bij deze uit om gezellig deel te nemen aan één van de vele mogelijkheden die de Modevakschool je te bieden heeft. Het lijkt me leuk kennis met je te maken in het nieuwe seizoen, welke vanaf 3 september van start gaat.

Fijne vakantie, geniet ervan!

Lfs

Linda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

NU DOWLOADEN
Gratis de beste 12 naaitips in je mailbox
Na inschrijving ontvang je 1 x per twee weken het laatste nieuws van Anydress in je mailbox

Anydress.nl gebruikt geanonimiseerde analytische cookies, mogen we ook onze marketing cookies in je browser plaatsen om de website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan snel op 'Akkoord'