Tips voor Miss X

Je bent Miss X!

Miss X of zandloper heeft  even brede schouders als heupen en een mooie smalle taille. Alles is zeer gelijkmatig verdeeld over het lichaam. Miss X wordt gezien als de meest begeerlijke lichaamsvorm! Dus dat is een mooi voordeel. Niets meer aan doen zou je zeggen. Of toch: Jawel als je een Miss X bent moet je je vormen niet verstoppen maar juist mooi benadrukken.

Hoe laat jij jouw Miss X figuur voor je werken?

#tip 1: Creëer de juiste verhouding
De juiste verhoudingen heb je al, dus het is een kwestie van dit benadrukken. Ons advies is dus: kies voor eenvoud! Laat jouw figuur het werk voor je doen. Draag dus geen wijde vormeloze kledingstukken, maar kies voor aansluitende modellen. Ook is stretchstof of tricot meestal een prima alternatief. Draag goed passende lingerie zodat alles mooi tot zijn recht komt.

#tip 2: Halszaken
Ook ten aanzien van de vorm van de hals zijn er weinig do’s en don’ts. Alle halstypen  staan jou. Heb je wat zwaardere borsten? Dan kies je het best voor een soepel  vallende hals. In dat geval is een hoog gesloten hals niet in je voordeel, dat kan je hoekiger en zwaarder maken.

#tip 3: Hoe gebruik je prints en kleur?
Ook voor prints en kleur zijn er weinig restricties voor jou. Kies wat je mooi vindt.

#tip 4: Benadruk je taille
Draag modellen die nauw aansluiten in de taille of draag een ceintuur om het nog eens extra te benadrukken.

X-shape

Bestel direct patronen

of stel een vraag