Tips voor Miss O

Je bent Miss O!

Bij de Miss O zit het gewicht ‘in the middle’: rond de borsten, buik en billen. Als Miss O heb je brede schouders, flinke borsten en slanke benen. Veel vrouwen worden een appel als ze in de overgang zijn of wat ouder worden.

Hoe laat jij jouw Miss O figuur voor je werken?

#tip 1: Creeer de juiste verhouding
Draag ruimvallende kleding van soepel vallende stoffen. Hiermee breek je het volume dat je  hebt aan de boven kant van je lichaam. Dit doe je door het accent te leggen op de mouwen of de hals en benen. Het is de kunst langer te lijken door  taps toelopende langere rokken, broeken met rechte pijpen of te spelen met geprinte leggings of panty’s.

#tip 2: Halszaken
Zorg voor lucht rond je hals. Een soepel vallende V-hals of lage ronde hals is zeer geschikt voor je. Minder geschikt zijn hooggesloten halzen en colletjes.

#tip 3: Hoe gebruik je kleur en prints?
Het gebruik van kleur en prints kan veel voor je doen. Kies voor je bovenlichaam gedekte kleuren en rustige prints terwijl je het voor je onderlichaam wat uitbundiger mag toepassen. Maar pas op: grote prints werken averechts. Kies voor  kleurig geprinte leggings en panty’s of draag opvallende schoenen. Massieve stoffen of die leuke grof gebreide truien, vesten, jurken zijn helaas iets minder geschikt voor jou.

#tip 4: Wat te doen met je taille?
Als je ruimvallende tops draagt, draag dan geen riem. Als je wel kiest voor een riem, kies dan een brede riem in dezelfde kleur als je kleding.

Miss O shape

Bestel direct patronen

of stel een vraag