Over het team

Van garage naar doorgroeiend bedrijf!

Ondernemen doe je niet alleen, dat is het afgelopen jaren wel gebleken. Daarom wil ik jullie even voorstellen aan de dames die mij helpen met het creëren van content, met het naaien van modellen, en het geven van lessen en workshops.

Jamie-Lee medewerkster Any Dress

Al round medewerkster en lerares Jamie-Lee

Jamie-Lee, bij velen bekend als de voormalige stagiaire. Maar sinds 2018 vormt Jamie-Lee een zeer waardevolle aanwinst van het bedrijf.

Inmiddels heeft zij haar opleiding Specialist ‘Mode Maatkleding’ niveau 4 Cum Laude afgerond. En volgt zij een opleiding aan het AMFI richting Business en Development en specialiseert zich in haar vrij tijd in CLO3D.

Naast haar opleiding draagt zij nog steeds bij aan de groei van Any Dress door het schrijven van diverse soorten content, het vormgeven van de patroonteken lesboeken in InDesign, het lesgeven in haar eigen ontwikkelde ‘Lockworkshop’ en middels alle andere hand en span diensten die ze verricht.

Lerares Cassandra

Cassandra, onze Lingerie Expert. Cassandra heeft haar eigen bedrijf genaamd Lijfgoed, waarin zij je leert om je eigen onder mode, lingerie en badkleding te maken. Zij combineert dit met het delen van haar uitgebreide kennis om andere ontwerpers, designers of creatieven van begin tot eind te begeleiden bij het maken van ontwerpen, monstermodellen, collecties en patronen.

Binnen Any Dress fungeert zij als coach, luisterend oor, sparringpartner en vriendin.

Cassandra

Wij helpen je graag met

Workshop jurk in 1 dag naaien
Workshops
Naailes Vlaardingen
Naailessen
Patronenservice Rotterdam
Digitale patronen service
Online naailessen beginners
Online leeromgeving