Over het team

Van garage naar doorgroeiend bedrijf!

Ondernemen doe je niet alleen, dat is het afgelopen jaren wel gebleken. Daarom wil ik jullie even voorstellen aan de dames die mij helpen met het creëren van content, met het naaien van modellen, en het geven van lessen en workshops.

All round medewerkster en lerares Jamie-Lee

Jamie-Lee, bij velen bekend als de voormalige stagiaire. Maar sinds 2018 vormt Jamie-Lee een zeer waardevolle aanwinst van het bedrijf.

Inmiddels heeft zij haar opleiding Specialist ‘Mode Maatkleding’ niveau 4 Cum Laude afgerond. En volgt zij een opleiding aan het AMFI richting Business en Development en specialiseert zich in haar vrij tijd in CLO3D.

Naast haar opleiding draagt zij nog steeds bij aan de groei van Any Dress door het het vormgeven van de patroonteken lesboeken in InDesign, het ontwikkelen van online cursussen, het lesgeven in haar eigen ontwikkelde ‘Lockworkshop’ en middels alle andere hand en span diensten die ze verricht.

www.lijfgoed.nl

Sparringpartner & Lingerie expert Cassandra

Ik ben Cassandra Saeijs, 56 jaar, getrouwd en moeder van twee kinderen. Het maken van mijn eigen lingerie op maat was een hobby, die ik in de afgelopen 23 jaar dankzij afgeronde vakopleidingen tot mijn professie heb gemaakt. In eerste instantie ben ik gaan lesgeven, maar in januari 2008 ben ik gestart met Lijfgoed. Lijfgoed is gelegen in het midden van het land, in de regio Utrecht.

Ik leer je om je eigen ondermode, lingerie en badkleding te maken. Of het nu gaat om een bruidssetje, herenlingerie, sportief of vrolijk lijfgoed, een bijzondere maatvoering of om prothese geschikte modellen: alles behoort tot de mogelijkheden. Verder coach ik met veel liefde en passie anderen die hun eigen lingeriemerk dan wel collectie hebben of willen opstarten.

Binnen Any Dress fungeert zij als coach, luisterend oor, sparringpartner en vriendin.

Mailblue expert Clasina

Hi, ik ben Clasina, “Ik ontzorg vrouwelijke ondernemers door hen tijd en rust te geven binnen hun bedrijf, waardoor zij zichzelf kunnen ontwikkelen en hun business en zijzelf met plezier groeien.” 

Ik doe dit door je bedrijf aan de achterkant te automatiseren én denk op strategische niveau twee stappen vooruit. Hierdoor kun jij je richten op de dingen waar jij energie van krijgt, waardoor jouw business succesvol wordt en blijft.”

www.time4more.nl
www.flowplanners.nl

Workflow en planningsexpert Marloes

In de afgelopen jaren heb ik tientallen ondernemers geholpen naar meer rust en vrijheid in hun bedrijf. Het startpunt is altijd hetzelfde. Namelijk het creëren van overzicht en het maken van een heldere planning. Dit zorgt direct voor meer rust.

Daarna is het compleet afhankelijk van wat jij nodig hebt in je bedrijf. Ik geloof voor 100% in een persoonlijke aanpak. Denk hierbij aan heldere klantcommunicatie, optimaliseren van processen en inzicht in je eigen manier van werken. Precies datgene wat jij nodig hebt om de regie op jouw bedrijf en je dagen terug te pakken!

Tekst expert Nienke

Eigenaar van TEKSTKABINET is Nienke Landré. Na mijn studie Nederlandse taal- en letterkunde heb ik in verschillende communicatiefuncties gewerkt. In 2003 zette ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap en startte mijn eigen tekstbureau.

Taal is mijn passie en ik heb het geluk dat ik mijn droom kan leven met dit mooie vak. Het is makkelijk om moeilijk te doen met taal, maar veel moeilijker om er makkelijk mee te doen. Mijn teksten zijn toegankelijk, correct en direct geformuleerd. De structuur is helder en de woorden raken de doelgroep. Vanzelfsprekend altijd in de ‘tone of voice’ die bij de opdrachtgever past. Een tekstschrijver moet ook goed kunnen luisteren. Alleen door gerichte vragen te stellen, kom je er achter wat een opdrachtgever kwijt wil en aan wie.

www.tekstkabinet.nl
www.lamperdesign.nl

WordPress Expert Kees

Website laten maken? Wij bouwen WordPress websites die resultaat opleveren.
Van basis website tot geavanceerde WooCommerce webshop. Samen met jou vormen wij de ideale combinatie.

Ieder zijn specialisme natuurlijk. Want hoe maak je nu eigenlijk een goede website die vindbaar is in de zoekmachines en klanten oplevert? Wij maken al jaren WordPress websites (en onderhouden deze ook) die onze klanten resultaat opleveren. Maak kennis met onze werkwijze of vraag direct een offerte aan.