Over het team

Van garage naar doorgroeiend bedrijf!

Ondernemen doe je niet alleen, dat is het afgelopen half jaar wel gebleken. Langzaamaan breidt Any Dress zich uit. Daarom wil ik jullie even voorstellen aan de leraressen die mij helpen met het geven van naailessen en workshops.

Lerares Mandy

Mandy, onze gezellige spring in het veld, die met iedereen een praatje en een vrolijke babbel maakt. Inmiddels is zij al een oude bekende, want vanaf het moment dat wij in Winkelcentrum ‘De Loper’ zaten is zij lerares in opleiding bij Any Dress.

Mandy heeft de opleiding Medewerkster ‘Mode Maatkleding’ niveau 3 gedaan. Helaas heeft zij niet lang van haar slagen kunnen genieten vanwege haar gezondheid. Inmiddels is zij gelukkig na veel vallen en opstaan weer helemaal orde en leert zij nog elke les bij.

Lerares Mandy
Lerares Jamie-Lee

Lerares Jamie-Lee

Jamie-Lee, bij jullie inmiddels bekend als de Stagiaire van het afgelopen half jaar (jan-juni ’18). Velen van jullie hoopte haar terug te zien binnen Any Dress. En dat gaat zeker gebeuren. Haar eerste prioriteit zal zijn het afronden van haar opleiding Specialist ‘Mode Maatkleding’ niveau 4. Buiten haar school zal Jamie-Lee echter een bijdrage leveren binnen Any Dress door te helpen met lesgeven. Maar ook als assistente voor verdere ontwikkeling van Any Shape.

Lerares Cassadra

Cassandra, onze Lingerie Expert. Cassandra heeft haar eigen bedrijf genaamd Lijfgoed, waarin zij je leert om je eigen onder mode, lingerie en badkleding te maken. Zij combineert dit met het delen van haar uitgebreide kennis om andere ontwerpers, designers of creatieven van begin tot eind te begeleiden bij het maken van ontwerpen, monstermodellen, collecties en patronen.

Any Dress fungeert in dit geval als dependance van Lijfgoed waardoor Lijfgoed een bijna landelijke reikwijdte heeft.

Lerares Cassandra

Lerares Leontine

Leontine is een creatieve duizendpoot die zich focust op talentontwikkeling bij kinderen. Leontine gebruik activiteiten als ‘middel’ om bij kinderen en tieners aan hun zelfvertrouwen te werken. Uiteraard leer je ook al de vaardigheden die bij naailessen horen, maar “Vaak zie ik dat bij creatieve processen de onzekerheden en het vertrouwen in eigen kunnen nog broos kan zijn.”

De huidige maatschappij is zeer gefocust op perfectie en daarmee durven kinderen soms gewoonweg niet meer om “uit te proberen”, terwijl dit juist het oplossend vermogen aanwakkert. Samen kijken we wat er kan en motiveer ik de kinderen om buiten de box te denken. Dit zorgt er voor kinderen en jong volwassenen die steviger in hun schoenen staan.

Na haar opleiding Activiteiten Begeleidster (1991) is Leontine met verschillende doelgroepen tot 16+ aan de slag gegaan. Dat veranderde doordat Leontine (na 3 zwangerschappen) in 2008 Dramalessen ging geven in het basis-onderwijs en sindsdien organiseert en geeft ze workshops in allerlei creatieve processen aan kinderen van 8 t/m 15 jaar. O.A. Voor Stichting Applaus&Zo en nu ook voor Any Dress.

Wij helpen je graag met

Workshop jurk in 1 dag naaien
Workshops
Naailes Vlaardingen
Naailessen
Workshop zelf lingerie maken
Lingerie lessen
Any Shape Any Dress
Naaipatronen