Over het team

Van garage naar doorgroeiend bedrijf!

Ondernemen doe je niet alleen, dat is het afgelopen half jaar wel gebleken. Langzaamaan breidt Any Dress zich uit. Daarom wil ik jullie even voorstellen aan de leraressen die mij helpen met het geven van naailessen en workshops.

Lerares Mandy

Mandy, onze gezellige spring in het veld, die met iedereen een praatje en een vrolijke babbel maakt. Inmiddels is zij al een oude bekende, want vanaf het moment dat wij in Winkelcentrum ‘De Loper’ zaten is zij lerares in opleiding bij Any Dress.

Mandy heeft de opleiding Medewerkster ‘Mode Maatkleding’ niveau 3 gedaan. Helaas heeft zij niet lang van haar slagen kunnen genieten vanwege haar gezondheid. Inmiddels is zij gelukkig na veel vallen en opstaan weer helemaal orde en leert zij nog elke les bij.

Lerares Mandy
Lerares Jamie-Lee

Lerares Jamie-Lee

Jamie-Lee, bij jullie inmiddels bekend als de Stagiaire van het afgelopen half jaar (jan-juni ’18). Velen van jullie hoopte haar terug te zien binnen Any Dress. En dat gaat zeker gebeuren. Haar eerste prioriteit zal zijn het afronden van haar opleiding Specialist ‘Mode Maatkleding’ niveau 4. Buiten haar school zal Jamie-Lee echter een bijdrage leveren binnen Any Dress door te helpen met lesgeven. Maar ook als assistente voor verdere ontwikkeling van Any Shape.

Lerares Cassadra

Cassandra, onze Lingerie Expert. Cassandra heeft haar eigen bedrijf genaamd Lijfgoed, waarin zij je leert om je eigen onder mode, lingerie en badkleding te maken. Zij combineert dit met het delen van haar uitgebreide kennis om andere ontwerpers, designers of creatieven van begin tot eind te begeleiden bij het maken van ontwerpen, monstermodellen, collecties en patronen.

Any Dress fungeert in dit geval als dependance van Lijfgoed waardoor Lijfgoed een bijna landelijke reikwijdte heeft.

Lerares Cassandra

Wij helpen je graag met

Workshop jurk in 1 dag naaien
Workshops
Naailes Vlaardingen
Naailessen
Workshop zelf lingerie maken
Lingerie lessen
Any Shape Any Dress
Naaipatronen