Over het team

Van garage naar doorgroeiend bedrijf!

Ondernemen doe je niet alleen, dat is het afgelopen jaren wel gebleken. Daarom wil ik jullie even voorstellen aan de dames die mij helpen met het creëren van content, met het naaien van modellen, en het geven van lessen en workshops.

Social media en lerares Amy 

Ze was pas achttien jaar en zat middenin haar eindexamen voor de opleiding allround-medewerker mode/maatkleding aan het Zadkine College, toen Amy solliciteerde om bij Any Dress stage te lopen. 

Inmiddels is de geslaagd voor haar opleiding en heeft ze zelfs een topjaar gedaan! Al is ze jong, ze weet dus van wanten. Daarom komt Amy het team vanaf dit seizoen (’23-’24) versterken. 

Naast één van de naailessen die ze van mij overneemt, is ze ook verantwoordelijk voor de plaatsingen van alle uitingen op de social media kanalen van Any Dress., houdt ze de voorraden bij en helpt ze met het ontwikkelen van de online lessen. 

www.lijfgoed.nl

Sparringpartner & Lingerie expert Cassandra

Ik ben Cassandra Saeijs, 56 jaar, getrouwd en moeder van twee kinderen. Het maken van mijn eigen lingerie op maat was een hobby, die ik in de afgelopen 23 jaar dankzij afgeronde vakopleidingen tot mijn professie heb gemaakt. In eerste instantie ben ik gaan lesgeven, maar in januari 2008 ben ik gestart met Lijfgoed. Lijfgoed is gelegen in het midden van het land, in de regio Utrecht.

Ik leer je om je eigen ondermode, lingerie en badkleding te maken. Of het nu gaat om een bruidssetje, herenlingerie, sportief of vrolijk lijfgoed, een bijzondere maatvoering of om prothese geschikte modellen: alles behoort tot de mogelijkheden. Verder coach ik met veel liefde en passie anderen die hun eigen lingeriemerk dan wel collectie hebben of willen opstarten.

Binnen Any Dress fungeert zij als coach, luisterend oor, sparringpartner en vriendin.

www.flowplanners.nl

Workflow en planningsexpert Marloes

In de afgelopen jaren heb ik tientallen ondernemers geholpen naar meer rust en vrijheid in hun bedrijf. Het startpunt is altijd hetzelfde. Namelijk het creëren van overzicht en het maken van een heldere planning. Dit zorgt direct voor meer rust.

Daarna is het compleet afhankelijk van wat jij nodig hebt in je bedrijf. Ik geloof voor 100% in een persoonlijke aanpak. Denk hierbij aan heldere klantcommunicatie, optimaliseren van processen en inzicht in je eigen manier van werken. Precies datgene wat jij nodig hebt om de regie op jouw bedrijf en je dagen terug te pakken!

Tekst expert Stephanie

Hi, ik ben Stephanie van Ballegooijen. Ik woon in Tynaarlo met mijn man en kindjes Sophie (’18) en Otis (’21). Dit moet je over mij weten.

Ik haat gezeik. Ik vind het vermoeiend en word er doodongelukkig van. Dus wees gewon eerlijk. Dat werkt het snelst.

Je verhaal is belangrijk! Ontzettend belangrijk. En daarom mag je me alles vertellen en beloof ik dat ik goed zal luisteren.

Waar ik heel blij van word is humor. Bij voorkeur slechte humor. En over series praten (bijvoorbeeld Bridgerton en Virgin River) vind ik ook gezellig. Zolang we maar lachen. Dat doet me goed.

Stephanie / Bureau Lichtblauw
https://bureaulichtblauw.nl
www.lamperdesign.nl

WordPress Expert Kees

Website laten maken? Wij bouwen WordPress websites die resultaat opleveren.
Van basis website tot geavanceerde WooCommerce webshop. Samen met jou vormen wij de ideale combinatie.

Ieder zijn specialisme natuurlijk. Want hoe maak je nu eigenlijk een goede website die vindbaar is in de zoekmachines en klanten oplevert? Wij maken al jaren WordPress websites (en onderhouden deze ook) die onze klanten resultaat opleveren. Maak kennis met onze werkwijze of vraag direct een offerte aan.