Maatwerk extra

Eerste gesprek, ontwerp en offerte

Tijdens een offertegesprek nemen we de wensen en mogelijkheden door voor jouw kleding op maat.

Misschien heb je al een vastomlijnd idee, of heb je plaatjes verzameld van wat je wilt of juist niet. Al pratend en schetsend komen we tot het idee van jouw kledingstuk. Naar aanleiding van het idee, bekijken en zoeken we stoffen, die voor jouw outfit geschikt zijn. Bij het ontwerpen van je kledingstuk is het vooral belangrijk dat het past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Naar aanleiding van dit gesprek, ontvang je van mij een passende offerte. Na gunning van deze offerte gaan we aan de slag.

We beginnen bij het meten van je maten. Hiervoor is het belangrijk dat je de juiste lingerie en schoenen draagt. Je lingerie en schoenen zijn namelijk medebepalend voor de pasvorm van het kledingstuk.

Toille en doorpassen

Naar aanleiding van het ontwerp wordt er een toile gemaakt. Een toile is een katoenen pasmodel dat inzicht geeft in de gewenste pasvorm en het gekozen ontwerp. Zo krijg jij een goed beeld van hoe je kledingstuk eruit gaat zien.

Stel een vraag

Na je toile, gaan we met de stof van je keuze aan de slag. Het kledingstuk wordt eerst in een geregen pas gezet. Hierna wordt tijdens elke passessie je kledingstuk verfijnd. Afhankelijk van het ontwerp zijn er in totaal 3 tot 4 passessies nodig om tot het uiteindelijk gewenste resultaat te komen.

Kosten

Wat je maatwerkstuk kost is afhankelijk van diverse factoren. Onder andere van de materiaalkeuze, de hoeveelheid stof en de benodigde uren om jouw unieke ontwerp te vervaardigen. Any Dress streeft er echter naar om een creatie te ontwerpen welke voldoet aan je wensen en binnen je budget past.

De kosten van een offertegesprek bedragen 50 euro. Op het moment dat de offerte wordt gegund, krijgen jullie deze 50 euro terug als korting op het factuurbedrag.

Contract en betalingen

De gemaakte afspraken en de ontwerpkeuze worden vastgelegd in een contract. Hierdoor worden onduidelijkheden over het model, het materiaal en de prijs voorkomen.

Op alle gemaakt afspraken en kledingstukken zijn de leveringsvoorwaarden van de Brancheverening van Kleermakers & Modevakscholen van toepassing. Voor een maatwerkkledingstuk dien je rekening te houden met een minimale levertijd van 8 tot 12 weken.

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden ontvang je drie keer een factuur. Een aanbetaling, een tussentijdse betaling en een afleverbetaling.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak om je wensen door te spreken, neem contact op. Ik neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Valt deze optie niet
binnen jouw budget lees dan de mogelijkheden voor het laten maken van een Any Shape Maakservice jurk.