Lijfgoed

Kan je al kleding maken en ben je nu opzoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je nog geen naai-ervaring maar zou je toch graag lingerie willen maken? Dankzij de patronen van Lijfgoed hoef je niet verder te zoeken!

Lijfgoed

Waar zouden we zijn zonder lingerie patronen. Inmiddels denk ik dat het alweer 5 jaar geleden is dat ik mij de vraag stelde, hoe doen ze het dan in de confectie. Het is een ongelooflijke zoektocht en leerschool geweest en nog steeds.

Inmiddels zijn we druk bezig met het digitaliseren van de in huis zijnde patronen. De slip patronen zijn helemaal uitgewerkt. Ze hebben een goede pasvorm en het zijn vooral basis modellen. Daarnaast hebben we ook nog een basisslip vanaf mt 32 tm mt 64. Deze hebben een perfecte pasvorm en passen goed om de billen heen. Het is een goede basisslip waarmee je zelf heel creatief mee aan de slag kunt.

Bij de digitale slip patronen zit er ook een naaibeschrijving, waarvan wij denken, dat je de slips kunt vervaardigen zonder naai ervaring. Mocht je nu tegen onduidelijkheden aanlopen, of raak je helemaal gefrustreerd, neem dan natuurlijk contact met ons op en wij loodsen je er wel door heen. Verder horen we natuurlijk ook graag wat je van ons modellen vind.

Ook voor ons bovenkantje hebben we het eerste patroon beschikbaar. Ons nieuwe model is het Bralette Patroon. Een goed praktisch patroon voor jong en oud. Van normaal tot de zogenoemde jaarringen. Zo ontwikkeld dat alles er netjes in zit. De maatvoering die we hanteren is van AA65 t/m E90.