Liefde op het eerste gezicht?

Liefde op het eerste gezicht?

Of toch niet?

Ken je dat? Je ziet hem, hij lacht en straalt naar je van achter de etalageruit. Hij verleid je met zijn kleur en uitstraling. Hij is precies waar je naar op zoek bent! En hij is ook nog betaalbaar. Ofwel het is liefde op het eerste gezicht!

Je twijfelt geen moment, stapt de winkel binnen en haalt gretig je pinpas door het apparaat. Je kunt bijna niet wachten tot hij de jouwe is.   Liefdevol wordt jou nieuwe liefde ingepakt, zodat je hem mee naar huis kunt nemen. Eenmaal thuisgekomen pak je hem uit en start jullie nieuwe gezamenlijke leven.

Tasje erbij?

Helaas blijkt al snel dat je nieuwe tas 😉, in gebruik toch niet zo liefdevol is als dat je had gehoopt. Het draag-hengsel is net te lang en glijd steeds van je schouder. Het telefoon vakje is net te klein en je mist nog een haakje om het graaien naar je sleutels te voorkomen. Ofwel je nieuwe liefde voldoet toch net niet!

Workshop

Zo overkwam mij dit ook na het ontwikkelen van mijn tassenpatroon voor mijn nieuwe workshop ‘Tasje erbij’. Na de eerste verliefdheid en euforie begon er al snel iets te knagen. Iets zat me niet lekker en gaf me het gevoel dat dit hem niet was.

Een foto in een boekje tijdens mijn shoppingtrip in Milaan met mijn BFF, bevestigde dit gevoel en deed mij teruggaan naar de tekentafel. En zo kwam zij tot leven. Mijn  nieuwe model tas!

Nu weet ik als geen ander dat smaken verschillen, dus wat is nu het mooie van dit alles? Tijdens de workshop ‘Tasje erbij’ kun je nu dus kiezen uit 2 modellen. Hoe gaaf is dat?

Ben jij dus op zoek naar een nieuwe liefde, om je outfit compleet te maken? Doe dan mee met mijn nieuwe workshop en kies het model wat bij je past!

Lfs Linda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

NU DOWLOADEN
Gratis de beste 12 naaitips in je mailbox
Na inschrijving ontvang je 1 x per twee weken het laatste nieuws van Anydress in je mailbox

Anydress.nl gebruikt geanonimiseerde analytische cookies, mogen we ook onze marketing cookies in je browser plaatsen om de website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan snel op 'Akkoord'