Any Dress op Creative Life

Na onze eerste aanwezigheid op deze creatieve Life Style beurs vorig jaar bleek dat zowel de locatie als de sfeer supergoed, gezellig en creatief waren. Daarom hebben Any Dress en Lijfgoed besloten ook dit jaar weer gezellig mee toe doen aan Creative Life. Vorig jaar voor beiden een grote stap, maar nu weten we dat we het kunnen! En hoe? We zijn dus minder gespannen, maar hebber er zeker weer heel veel zin in :).

Any Dress is een modevakschool, maatwerkatelier en een digitaal patronenbureau. Tijdens Creative Life wil ik jullie kennis laten maken met Any Dress. Je kunt je dus laten informeren over de verschillende workshops, lessen of cursussen. Of over de Any Shape Naaipatronenlijn, jullie kunnen er achter komen wat jullie Shape is,  maar ook patronen aanschaffen.

Om jullie kennis te laten maken met hoe een Any Dress workshop in zijn werk gaat, geef ik tijdens Creative Life twee verschillende workshops namelijk:

1. ‘Simple Dress’ in 2 uur. Ook hier ontvang je een kant en klaar patroon, leer je om deze op de stof te leggen en in elkaar te zetten. Na deze 2 uur heb jij een heerlijk jurkje wat je zo even over je hoofd gooit en je klaar bent om te gaan.

Ja, ik wil zelf een jurk maken

2. ‘Rock je rok’ in 2 uur. Tijdens deze 2 uur ontvang je van mij een kant en klaar patroon. Welke je leert op de juiste manier op de stof te leggen. Vervolgens leer je de juiste manier van knippen en in elkaar stikken. Na 2 uur kun jij mooi paraderen op Creative Life in je eigen zelfgemaakte rok.

Ja, ik wil zelf een rok maken

Heb je geen naai-ervaring, maar ben je wel nieuwsgierig of naaien iets voor jou is? Dan zijn deze workshops uitermate geschikt. Iedereen kan namelijk meedoen, met of zonder ervaring.

Creative Life
Creative Life jurk workshop
Creative Life Rok Workshop

Over Any Dress

Blog effect van één foto
Effect van die ene foto.

Tijdens de diverse cursussen in het knusse en lichte atelier van onze modevakschool in Vlaardingen, dat van alle gemakken is voorzien, leert Any Dress je stap voor stap en in je eigen tempo het vervaardigen van mooie en unieke kledingstukken.

Naast de naailessen en workshops bieden wij ook een patronenservice. Of ben je op zoek naar de perfecte jurk op maat gemaakt voor jou?