Cadeautje van mij! Gratis en voor niks!

Je hoort mij regelmatig vertellen over mijn online leeromgeving en dan met name over het Leslokaal Jurk in 1 dag. Na het lezen van deze zin denk je misschien ‘Ohnee, niet weer dat leslokaal’. Ik kan je gerust stellen, want ik ga het deze keer niet over het Leslokaal Jurk in 1 dag hebben. Maar wel over mijn online leeromgeving, want twijfel jij wel eens over online trainingen?

Twijfel is my middle name en geloof me het is de slechtste raadgever die je kunt hebben. Twijfel brengt je namelijk geen stap verder! Maar hoe kom je die twijfel dan voorbij?

Lees jezelf in, zoek naar antwoorden op je vragen en kijk of je kunt achterhalen wat anderen er van vinden. Is dit alles nog niet genoeg dat kun je ook nog contact opnemen met de betreffende persoon of het betreffende bedrijf om te voelen hoe de connectie is. Je kunt vragen of je misschien een voorbeeldfilmpje of hoofdstuk mag zien.

Eigenlijk mag je alles vragen wat je nodig hebt om overtuigd te raken van het product waar je over twijfelt. De verkopende partij (in dit geval ik) doet niets liever dan jou helpen om over de twijfel heen te komen. En een goede verkoper zal je zeker niet overhalen, maar alleen laten zien wat het voor jou kan betekenen.

Mijn vraag is dan ook, heb jij weleens getwijfeld over een product in mijn leeromgeving? Zoja, wat heeft je tegengehouden om contact met mij op te nemen om de vragen die je hebt beantwoord te krijgen? Was je inderdaad bang dat ik je zou gaan overhalen?

Geloof me dat doe ik niet. Waarom niet? Omdat ik daar helemaal niets aan heb. Jij krijg dan het gevoel dat je gedwongen bent om iets te kopen en blijf je dan? Ga je dan tegen anderen vertellen hoe geweldig het is en dat de ander dit ook echt moet kopen? NEE, precies. Zelfs al heb je zelf besloten Ja op mijn aanbod te zeggen en je blijft niet of je roept niet tegen anderen hoe geweldig dit is, dan ben ik in elk geval blij dat je zelf uit eigen overwegingen JA hebt gezegd op mijn aanbod. Dan sta je er in elk geval achter.

Nu snap ik dat het ook wel een beetje eng kan zijn om direct contact met mij op te nemen. Want misschien ben ik wel niet zo’n leuk mens als dat ik lijk (hahaha, grapje hoor) en daarom ga ik je helpen.

Want wist je dat je ook gratis een kijkje kan nemen in een groot gedeelte van de online leeromgeving? Dat je er heel veel gratis informatie vindt over materialen, naaitips, shape tips en styling. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf te registeren via deze link
Freebies – Online Leeromgeving Anydress.nl


Op dit moment kun je ook een preview bekijken van het Leslokaal Jurk in 1 dag en mocht je twijfel dan zijn weggenomen, dan kan je nu nog gebruik maken van mijn Kerstactie! voor jezelf of voor iemand anders. OEPS, heb ik het stiekem toch weer over het leslokaal gehad 😜.

Is de twijfel nog niet weggenomen, dan sta ik je alsnog graag te woord via mail, dm of telefoon om je vragen te beantwoorden. Schroom dus niet daar gebruik van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anydress.nl gebruikt geanonimiseerde analytische cookies, mogen we ook onze marketing cookies in je browser plaatsen om de website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan snel op 'Akkoord'