Any Dress – Achter de naaimachine ‘Esmeralda’

‘Thuis stond de oude naaimachine van mijn moeder. Ik wist hoe ik moest inrijgen en kon met een simpel, recht steekje een scheur in een kledingstuk herstellen. Maar dat was het ook wel. In een lokaal krantje las ik over een workshop, waar je in één dag een jurk leerde naaien. Ook al ben ik niet zo jurkjestype, ik wilde het toch eens proberen. De workshop -bij Any Dress, zo bleek later- was zo onwijs leuk, dat ik ermee door wilde gaan. Intussen ben ik al zeven jaar cursist bij Any Dress, wat me een trouwe-leden-certificaat heeft opgeleverd’, lacht Esmeralda.

Anydress.nl gebruikt geanonimiseerde analytische cookies, mogen we ook onze marketing cookies in je browser plaatsen om de website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan snel op 'Akkoord'