Any Dress – Achter de naaimachine ‘Aimeé’

Naaien is voor Aimée eigenlijk een soort van coronahobby. Tenminste, zo is het ontstaan aan het begin van de zomer van 2020. ‘Mijn schoonzusje had me uitgelegd hoe de naaimachine werkt, waarna het me lukte een pannenlap te maken’, vertelt Aimée. ‘Vervolgens maakte ik een aankleedkussen als kraamcadeautje voor een vriendin. Ik klus heel graag en vind het leuk om uit te zoeken hoe dingen in elkaar zitten. Dat had ik met naaien ook. Ik wilde meer inzicht in de machine krijgen en leren in welke volgorde je welke handelingen moet verrichten.’ Tijd dus om op naailes te gaan. Aimée zocht online en kwam zo ruim een jaar geleden bij Any Dress terecht.

Anydress.nl gebruikt geanonimiseerde analytische cookies, mogen we ook onze marketing cookies in je browser plaatsen om de website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan snel op 'Akkoord'