Any Dress – Achter de naaimachine ‘Agnes’

‘Bij Linda heb ik een stukje Snijschool teruggevonden’, antwoordt Agnes op de vraag waarom zij destijds voor Any Dress koos. ‘Ik had er best een beetje spijt van dat ik mijn opleiding tot coupeuse niet had afgerond. Maar ja, met negentien jaar vind je zoveel dingen leuk en neem je niet altijd goed doordachte beslissingen. Tuurlijk had ik het later weer kunnen oppakken, maar op mijn leeftijd begin je niet meer zo snel aan een meerjarige opleiding. Bij Linda krijg je les op maat en kun je je voor veel workshops inschrijven. Dat sprak en spreekt me na acht jaar nog steeds aan.’

Anydress.nl gebruikt geanonimiseerde analytische cookies, mogen we ook onze marketing cookies in je browser plaatsen om de website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan snel op 'Akkoord'